Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Messi i krig med argentinsk press: "Kan inte döda mig mer än de redan gjort"

Lionel Messi slår nu tillbaka mot uppgifterna om att han efter finalförlusten i Copa Ameica ska ha sagt att han inte vill fortsätta i landslaget.
- Jag har aldrig sagt att jag skulle sluta spela för Argentina, säger han.

Efter sommarens finalförlust mot Chile i Copa America fick Lionel Messi, 28, en hel del kritik från argentinsk media. De lokala reportrarna gick så långt att de hävdade att Messi ville avsluta landslagskarriären.

Nu slår Barcelona-spelaren tillbaka mot uppgifterna och ligger mer eller mindre i krig med medierna i sitt hemland. 

- Jag har aldrig sagt att jag inte skulle spela med landslaget. Medierna kan inte döda mig mer än de redan gjort, säger Messi till ESPN Radio enligt Goal.

Efter att Argentina även förlorat VM-finalen i fjol är menar Messi att mediernas agerande inte var någon överraskning för honom.

- Jag är van med att de kommer med uttalanden som detta. Nu väntar ett par vänskapsmatcher och så länge tränaren tar ut mig kommer jag fortsätta att närvara på landslagssamlingarna, säger han.

Messi som vunnit guldbollen fyra gånger har gjort 46 mål på 103 landskamper vilket gör att han endast är tio mål bakom Gabriel Batistuta som är den spelare som gjort flest mål i den argentinska landslagströjan.

Publicerad 2015-08-29 kl 07:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons