Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Messi: Ingen konflikt med Maradona

Nu slår Lionel Messi tillbaka mot dem som hävdar att han kommit på kant med Diego Maradona.
- Det är inte sant att jag inte talar med honom, säger Zlatans lagkamrat.

Argentinska landslaget är i kris och riskerar missa VM. I samband med det har det skrivits om storstjärnan Messis påstått dåliga relation med sin förbundskapten Diego Maradona. Något som upprör Barcelona-stjärnan.

- Vår relation är fantastisk och han är toppen mot alla spelare, säger Messi till argentinsk radio.

Zlatans nye lekkamrat har också anklagats för att vara en annan – och sämre – spelare i landslaget jämfört med i Barcelona.

- Man kan inte jämföra för i Barcelona tränar vi tillsammans varje dag och i landslaget är det svårt att samlas i två matcher och spela bra, kommenterar han.

- Det är sant att i Barcelona har jag stora spelare bredvid mig, men det finns också bra spelare i landslaget som kan spela som vi gör i Barcelona.

Men han vill också fördela ansvaret.

- Men jag kan inte vinna på egen hand, långt ifrån. Det är ett ansvar för hela laget och vi måste gå ut och vinna varje match.

Anklagelser mot de Europabaserade spelarna om att bara motiveras av pengar och att svika landslaget har också upprört Messi.

- Att säga det är fruktansvärt. Vi har alla en känsla för tröjan och ingen gillar att förlora, och ännu mindre i landslaget, slår han fast.

Publicerad 2009-09-23 kl 18:03
Annons
Annons
Annons