Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Messi: "Jag har inte satt något datum för min comeback"

Foto: Scanpix

Lionel Messi är skadad igen.

Nu skyndar han långsamt för att inte riskera några bakslag i rehabiliteringen.

- Jag ska komma tillbaka starkare, säger Barcelonastjärnan.

På onsdagen tog Messi för tredje gången i karriären emot Uefas guldsko som Europas målfarligaste spelare. Men några fullträffar har det inte blivit på sistone och hittills under säsongen har Cristiano Ronaldo gjort dubbelt så många (16 stycken) i La Liga-spelet. Även Diego Costa, på 13, ligger före.

Ett av skälen till Messis underläge i statistiken är givetvis att han inte kunnat spela så mycket som tidigare under hösten. Skadorna har avlöst varandra och senast var det en krånglande lårmuskel som vållade oro bland Barcas fans. Det mesta tyder på att Messi tvingas vila till i januari. På onsdagen förklarar argentinaren att han inte tänker ta några risker genom att stressa tillbaka.

- Mitt mål är att göra comeback som en ännu starkare spelare. Jag jobbar hårt för att bygga upp kroppen så att jag blir helt redo, säger han till ESPN.

Den 26-årige anfallaren fortsätter:

- Jag har inte satt något exakt datum på när jag ska vara tillbaka. Det beror på hur saker och ting utvecklar sig, men förhoppningsvis blir det så snart som möjligt.

Förra säsongen svarade Messi för hela 46 ligamål i Spanien.

Publicerad 2013-11-20 kl 20:59
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons