Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Messi: "Jag kunde inte föreställa mig att jag skulle slå rekordet"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

2005 gjorde Leo Messi sitt första mål i La Liga i mötet med Albacete. Drygt nio år senare blev han den bästa målskytten i serien genom alla tider.
"Jag hade inte kunnat föreställa mig att jag skulle slå rekordet" skriver anfallsstjärnan på sin Facebook.

Leo Messi behövde ett mål mot Sevilla för att tangera Telmo Zarras målrekord i La Liga på 251 fullträffar. Och det skulle bara dröja tjugo minuter innan det kom, via en elegant frispark satte argentinaren dit 1-0. I drygt femtio spelminuter skulle Zarra och Messi dela på rekordet. Sedan klev Barca-stjärnan upp som den störste genom tiderna. Hans 4-1 var nummer 252 i La Liga.

Minuter senare passade Messi på att kröna milstolpen med att göra ett hattrick genom ett vackert avslut.

På Facebook postade Messi ett tack till alla som hjälpt honom att nå till rekordet med en video på hans första mål i La Liga - 2005 mot Albacete.
"När jag gjorde det här mål kunde jag inte föreställa mig att jag skulle slå något rekord, än mindre detta rekord som den store Telmo Zarra hade."

"Jag kunde bara klara detta tack vare det stöd jag har haft från så många människor under min tid här och jag skulle vilja dedikera den här milstolpen till alla er. Tack för att ni alltid är med mig.
Jag skulle också vilja dedikera detta till de som inte är med oss längre. Jag kommer aldrig att glömma er. Tack till alla för att ni varit med mig!"

Publicerad 2014-11-23 kl 10:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons