Messi och Neymar fick spela tillsammans - krossade Santos

Spanien

De fick inte spela tillsammans mot Lechia Gdansk.
Men i 8-0-segern mot Santos fick Lionel Messi och Neymar vara på planen samtidigt.

Barcelona körde över Neymars förra klubb Santos i en träningsmatch på Camp Nou. Matchen slutade 8-0 i nye tränaren Gerardo "Tata" Martinos första framträdande på Barca-bänken.

Publiken hoppades på att få se Lionel Messi och Neymar tillsammans på planen och i den andra halvleken, med en 4-0-ledning, klev Neymar in och fick en dryg kvart med Messi, innan argentinaren byttes ut.

Det blev inget mål för Neymar, men assist gjorde han. I den 68:e minuten hittade brassen fram till Cesc Fabregas som placerade in sitt andra mål.

Mål:

1-0 Lionel Messi (8), 2-0 Självmål (12), 3-0 Alexis Sanchez (22), 4-0 Pedro (28), 5-0 Cesc Fabregas (53), 6-0 Cesc Fabregas (68), 7-0 Adriano (75), 8-0 Dongou (83)

Publicerad 2013-08-03 kl 09:58