Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Messi om att stanna i Barcelona: "Det blir inte alltid som man vill"

Foto: AP

Leo Messi, Barcelona

Det är svårt att se Lionel Messi i en annan klubb än Barcelona, men med tanke på hans senaste uttalande till argentinska Olé är det faktiskt kanske ingen omöjlighet.

Den argentinska tidningen Olé intervjuade Lionel Messi inför matchen mot Portugal ikväll och Barcelona-stjärnan hintade att han kanske inte kommer stanna i den spanska klubben hela sin karriär.

-Jag lever i nuet. Jag vill vinna titlar med Barcelona och inget annat. Sedan får vi se, i fotbollsvärlden kan mycket hända. Jag har alltid sagt att jag vill stanna i Barcelona, men ibland blir det inte alltid som man vill, sa Messi till Olé.

Även om Messi skulle föredra att stanna i Barcelona resten av sin karriär lämnar han alltså samtidigt en öppning för att det inte behöver bli så.

-Jag har sagt flera gånger att om jag fick bestämma så skulle jag stanna i Barcelona för alltid. Men precis som jag sa, det är inte säkert att du alltid får det du vill, inte minst i fotbollsvärlden som är i ständig förändring. Det är komplicerat, menar Messi.

Trots att Lionel Messi helst vill stanna i Barcelona så lär hans uttalande ge visst hopp till Europas toppklubbar att någon gång kunna värva honom.

Publicerad 2014-11-18 kl 14:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons