Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Messi svarar på kritiken efter att ha vunnit Ballon d’Or: ”Jag bryr mig inte om vad media säger”

Lionel Messi har fått utstå kritik efter att ha fått nomineringen, världens bästa spelare 2010. Nu svarar han på kritiken.
- Det viktiga för mig är vad mina medspelare säger och de människor som är med mig.

Lionel Messi har fått en del kritik och en del anser att han inte borde ha vunnit Ballon d’Or. Nu har han i en intervju med Goal svarat på kritiken.

- Sanningen är att jag inte bryr mig om vad media säger. Det viktiga för mig är vad mina medspelare säger och de människor som är med mig. Det är de jag ska tacka för allt stöd, säger Messi i intervjun och fortsätter:

- Jag uppskattar alla de som stött mig och jag vill dela med mig av priset. Det är bra att veta att det finns människor som hjälper och stödjer mig på något sätt.

Messi själv trodde inte att han skulle vinna priset, utan att det redan var klart för någon av hans lagkamrater, Xavi eller Iniesta. Men just den stunden då han fick höra sitt namn ropas ut var en stund av lycka.

- Det var en vacker stund. Det gladde mig att få njuta stunden med kamraterna Xavi och Iniesta och med resten av laget, säger Messi och fortsätter:

- Jag tror att allmänheten förstått budskapet, om att Ballon d’Or är ett pris för alla.

Publicerad 2011-01-19 kl 15:02
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons