Messis galna kvart i toppmötet - mål, assist och utbytt skadad

La Liga

Det blev bara 15 minuter för Leo Messi i toppmötet med Sevilla.
Under den tiden hade argentinaren hunnit med ett mål och en assist innan en skada tvingade honom att utgå efter att högerarmen böjt sig otäckt.

Barcelona rivstartade i toppmötet med Sevilla på Camp Nou. Redan efter två minuter tog hemmalaget ledningen när Leo Messi spelade fram Philippe Coutinho som läckert placerade in 1-0 i det bortre krysset.

I den 13:e minuten utökade hemmalaget. Sevilla tappade boll på mittplan och Luis Suarez slog en snabb passning till Leo Messi. Argentinaren vek in i banan och med ett lågt avslut satte han 2-0.

Några minuter senare föll Messi till marken och anfallarens högerarm vek sig otäckt i samband med landningen. Efter nästan tio minuter vid sidan av planen, där Messis arm lindades hårt, stod det klart att han inte skulle kunna fortsätta.

Oroande för Barcelona som möter Inter i Champions League på onsdag och sedan Real Madrid i El Clasico på Camp Nou nästa söndag.

Publicerad 2018-10-20 kl 21:15

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.