Modric frälste Real Madrid i slutminuterna

La Liga

Granada tog emot Real Madrid i La Liga under söndagskvällen. Det blev en fartfylld match som länge såg ut att sluta med en poäng var.

Granada mötte Real Madrid hemma på Los Cármenes. En viktig match för hemmalaget som just nu ligger på en nedflyttningsplats i La Liga. Lite av en måstematch var det även för Real Madrid, om de skulle hänga med Barcelona och Atlético i toppen.

I den sjunde minuten fick Real sitt första riktiga läge i matchen. Benzema försökte sig på en bicycleta, men fick ingen bra träff.

Bara minuten därefter fick Granada ett jätteläge, när Penaranda kom fri med målvakten. Men anfallaren utnyttjade inte läget.

Det var Granada som var piggast första kvarten, men Ronaldo var närmast. I den 13:e minuten försökte han rulla bollen i bortre hörnet, men den gled precis utanför stolpen.

Matchen böljade lite fram och tillbaka i första halvlek, där båda lagen kom till bra lägen. Men det skulle bli Reals Benzema som satte första målet, efter inspel från Carvajal.

Granada kom till skott direkt i inledningen av andra halvlek men Success fick inte till det fullt ut.

Därefter såg det lite ut som i första halvlek, Granada visade att de minsann också kan spela fotboll trots tabellplaceringen. De lyckades dock inte utnyttja sina lägen.

I den 56:e minuten fick Benzema ytterligare ett jätteläge att sätta 2-0. Skottet tog dock rakt på målvakten Fernandez.

Strax därefter fick Granadas inhoppare El-Arabi chansen - och han gjorde det betydligt bättre än lagkamraterna. 1-1 innebar att Real plötsligt var illa ute.

Granada var väldigt nära att göra 2-1 med halvtimmen kvar, men domaren blåste av för offside. Därefter följde även en straffsituation för Granada, efter att Navas såg ut att fälla Success. Domaren friade dock och visade inspark.

Fem minuter innan full tid fick Luka Modric på en fullkomlig kanon. Ett förlösande mål för Real som länge såg ut att bara plocka en pinne. Hjärtskärande för Granada som gjorde en riktigt bra match.

Startelvorna:

Real Madrid: Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Isco, Kroos - Ronaldo, James, Benzema.

Granada: Fernandez - Lombán, Miguel Lopez, Foulquier, Ricardo Costa - Fran Rico, Ruben Perez, Rochina - Success, Barral, Penaranda.