POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN
4d

Morata vill stanna i Atlético: "Gör allt för att stanna"

Foto: Bildbyrån.

Alvaro Morata blev i vinter utlånad till Atlético Madrid.
Nu är anfallaren tydlig med att han vill stanna i klubben. 
- Jag gjorde allt för att få komma till den här klubben och nu gör jag allt för att få stanna här, säger han enligt Marca. 

Alvaro Morata hade en tuff höstsäsong med varierad speltid i Chelsea och blev i stället i januari utlånad till Atlético Madrid. Lånet sträcker sig över den här och nästa säsong, samtidigt som den spanska klubben har en köpoption inskriven i avtalet. 

Morata tog direkt en ordinarie startplats i laget, är numera noterad för fem mål på 18 matcher och är tydlig med att han vill stanna i Atlético. 

- Jag vill göra allting. Jag kan fortsätta spela i den här klubben och bli framgångsrik här. Jag har ingen intention om att gå någon annanstans. Jag är väldigt lycklig här, säger han enligt spanska tidningen Marca. 

- Jag vill spela i många år på den högsta nivån och även om det är genom ett låneavtal, så är det något som fungerar väldigt bra och förhoppningsvis kan det bli en lösning, fortsätter han. 

Morata berättar att han kommer att göra allt för att få stanna i Atlético Madrid.

- Jag gjorde allt för att få komma till den här klubben och nu gör jag allt för att få stanna här. Det är det enda i mitt huvud. 

Publicerad 2019-05-17 kl 07:35
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå