POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN

Mourinho biter tillbaka efter kritiken: ”Besluten är mina”

Real-legenden Alfredo di Stefano sågade José Mourinhos taktik. Nu skakar portugisen av sig kritiken.
- Tränaren är den som bestämmer, säger han enligt Marca.

På onsdag är det dags för ytterligare en El Clasico när Copa del Rey avgörs. Efter 1-1 matchen i lördags på Santiago Bernabeu, fick Mourinho en del kritik från flera olika håll. Bland annat sa Real Madrid-ikonen Alfredo di Stefano att Barcelona var helt överlägsna och att Madrid spelade fel. Mourinho låter nu den kritiken glida av honom.

- Han är en av de mest betydelsefulla personerna i Real Madrids historia och jag är ingenting i Real Madrids historia. Men jag är tränare och tränaren är den som bestämmer.

- Jag är tränaren. Vad vill ni att jag ska göra? Det är upp till mig. Besluten är mina.

Mourinho förnekade också att det skulle finnas någon sanning i de rykten som placerat honom i hans tidigare klubb Inter.

- Jag är till ett hundra procent hängiven mitt jobb, vilket är anledningen till att presidenten valde mig till jobbet. Det finns de som inte håller med mig om mina beslut, men jag är huvudtränare och mitt jobb är att ta beslut.

Angående matchen så konstaterade Mourinho att det aldrig finns någon favorit i en final, och att han har varit i sådana här lägen så många gånger tidigare, att det inte finns någon anledning att känna nervositet.

Publicerad 2011-04-20 kl 00:34
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå