Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Mourinho: "England är framtiden för mig"

Jose Mourinho längtar tillbaka till livet i England. Nu säger han att han förr eller senare ska tillbaka.
- England är framtiden för mig, säger han enligt spanska AS.

Mourinho hade en framgångsrik och intensiv tid hos Inter när han vann ligan två år i rad och tog en historisk trippel under det sista året. Under sin första säsong hade han ju Zlatan Ibrahimovic under sina vingar, och de två ska ju ha utvecklat en speciell relation, något som visserligen många spelare säger sig göra när de har just Mourinho som tränare.

Zlatan lämnade ju Inter för att testa på livet och spelet i Spanien, för att sedan återvända till Milano – men då för att spela i Milan. Mourinho gjorde ungefär samma resa från Italien till Spanien, men ser större svårigheter i att träna Milan.

- Sanningen är den att jag ser det som väldigt komplicerat, men som professionell ska man aldrig säga aldrig.

Mourinho säger också att det hade varit ”svårt” för honom om Real Madrid och Inter, ifall lagen går vidare, lottades mot varandra i Champions League. Portugisen kan ju också få möta ett annat gammalt lag i turneringen, nämligen Chelsea – där han gick från att vara ett superlöfte till tränare till att bli en superstjärna till tränare.

- Jag älskade allt där och därför kommer England alltid att vara framtiden för mig. När? Jag vet inte, men allt från det sociala till fotbollen var fantastiskt för mig i England.

Publicerad 2011-03-13 kl 13:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons