Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Mourinho förminskade Pellegrinis klubbval: ”Jag skulle inte träna Malaga”

Manuel Pellegrini sparkades av Real Madrid – och gick till Malaga. Det skulle Mourinho aldrig göra.
- Om jag fick sparken av Madrid skulle jag aldrig gå till Malaga, säger portugisen enligt AP.

På torsdag möter Pellegrini för första gången sin gamla klubb Real Madrid. Pellegrini fick ju bara en säsong på sig i marängerna – en säsong där han blev tvåa i ligan, åkte ut i åttondelsfinal i Champions League och åkte i Copa del Rey ut mot Alcorón, som då låg i tredjedivisionen.

Resultaten var inte tillräckliga för Real Madrid – och Pellegrini fick sparken. Nu tränar han Malaga – och inför mötet lagen emellan uttalade sig Jose Mourinho om att han aldrig skulle kunna gå en liknande väg som Pellegrini gjort.

- Samma sak skulle inte kunna hända mig, för om jag fick sparken av Madrid skulle jag aldrig gå till Malaga, jag skulle gå till en stor klubb i England eller Italien. Jag skulle inte ha några problem med att gå tillbaka och träna en stor klubb.

Pellegrini var å andra sidan ödmjuk inför uppgiften och ville inte svara på Mourinhos ord. I stället nöjde han sig med att säga att han var stolt över att vara tränare i Malaga – och inte hade något ont att säga om sin tidigare klubb.

- Jag är coach för Malaga och jag vill inte kommentera kollegors åsikter. Jag har inget emot Mourinho eller Real Madrid.

Publicerad 2011-03-02 kl 16:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons