POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN

Mourinho knäpptyst: "Pratar inte förrän Uefa förklarar domen"

José Mourinho, tyst för all framtid? En hisnande tanke – som kan bli verklighet.
- Han pratar inte förrän Uefa förklarar avstängningen, säger Aitor Karanka.

Den assisterande Real Madrid-tränaren beskriver sin chef som ”oerhört besviken” efter beslutet att han inte får leda laget de kommande fem tävlingsmatcherna. Enligt Karanka är fotbollförbundets bevekelsegrunder högst oklara, och Mourinho vill inte göra några uttalanden förrän han fått reda på varför beslutet fattats.

- Han har inte tagit emot det här på ett bra sätt. Tanken är att till dess att Uefa ger en förklaring till varför de agerar som de gör, så ställer han inte upp på presskonferenser alls. Uefa har inte kommunicerat några skäl för domen, säger Karanka till Marca.com.

När Uefa avkunnade bestraffningen angav de dock José Mourinhos kritiska utspel mot domaren efter Champions League-semin mot Barcelona som orsak till avstängningen. Plus att portugisen fick rött kort vid sidlinjen i samma dubbelmöte, och därför automatiskt ålades ytterligare en match på läktaren.

Real Madrid har överklagat och Karanka berättar att Mourinho är stridslysten:

- Mou tänker försvara sig själv fram till slutet. Nu pratar han inte med någon, för han genomgår den här rättsprocessen, säger Karanka.

Publicerad 2011-05-07 kl 10:06
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå