Mystiskt utspel i centrum när Atlético övertygade: "Håll käften"

La Liga

Atlético Madrid tog en viktig seger mot Villarreal.
Joao Felix målfirande blev matchens snackis när han skrek och gestikulerade mot bänken.
- Jag kommer fråga nästa träning sedan får jag se om jag berättar det för er, säger tränaren Diego Simeone enligt Marca.

Se märkliga firandet i spelaren ovan.

De senaste veckorna har varit tuffa för Atlético Madrid. En poäng på två matcher mot Levante efterföljdes av en hemmaförlust mot Chelsea i Champions League.

Under gårdagen vann Barcelona mot Sevilla vilket betydde att avståndet upp till ligaledande krympte till poäng (även om Madrid-klubben hade två matcher mindre spelade).

Mot Villarreal vände den negativa trenden. Efter 25 minuter tog Atlético ledningen, lite turligt, genom ett självmål som efter lite studsande fram och tillbaka hamnade i Villareal-målet. Och med 20 minuter kvar prickade anfallsstjärnan Joao Felix in 2-0, som blev slutresultatet. Efter målet vände sig portugisen mot bänken och hyschade mot dem. Enligt spanska AS skrek han: "Håll käften era h*ror".

Tränaren Diego Simeone kommenterade händelsen efter matchen.

- När du har möjligheten kan du fråga honom. Jag kommer fråga nästa träning sedan får jag se om jag berättar det för er, säger han enligt Marca.

Han utvecklar sina tankar om matchbilden:

- De spelar alltid bra fotboll och de var bra i första. I andra halvlek hittade vi bättre positioner och skapade numerära överlägen. Sedan efter målet växte vi och tog vinsten som vi ville ha och behövde.

Villareal: Asenjo - Foyth, Albiol, Torres, Pedraza - Trigueros, Capoue, Parejo - Chukwueze, Moreno, Gomez.

Atlético Madrid: Oblak - Savic, Felipe, Hermoso - Vrsaljko, Llorente, Koke, Saul, Lemar - Correa, Suarez.