Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Nästa Barcelonavärvning som kan konkurrera med Zlatan: Van Persie

Först David Villa, nu Robin Van Persie. Nu kontrar AS mot Marcas David Villa-nyhet med ryktet att Pep Guardiola hellre vill ha Robin van Persie.

Ligan är inte färdigspelad, men silly season har börjat dra igång så smått. Knappt hade trycksvärtan hunnit torka i Marca-tidingen som berättade att Barcelona skulle värva David Villa från Valencia innan Marcas konkurrent AS släppte sin nyhet att det snarare än David Villa kommer att försöka värva Robin van Persie från Arsenal.

Om Arsenal överhuvudtaget kan tänka sig att släppa Van Persie är väl en fråga som låter sig ställas – men en förklaring till att det kan bli Van Persie i stället för Villa skulle kunna vara att Pep Guardiola gärna vill ha Valencias ytter David Silva, och då det kan bli svårt att övertyga Valencia om att sätta både Silva och Villa så kan man behöva vända sig någon annanstans vad gäller anfallare.

Ja, som ni ser är det många om, men och kanske i de här historierna. Vi har sannolikt inte hört och läst det sista i den här frågan – fortsättning lär följa.

Publicerad 2010-05-01 kl 10:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons