POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Navas beredd att vänta på sin chans: "Jag ger inte upp"

Foto: Scanpix

BARCELONA. Keylor Navas väntar fortfarande tålmodigt på sin chans i Real Madrid.
- Det är ett privilegium att vara här och jag ger inte upp lätt, säger målvakten enligt Marca.

Efter att ha blivit utsedd av LFP till ligans bästa målvakt 2014 och därefter imponerat stort för Costa Rica under sommarens VM värvades Keylor Navas till Real Madrid. Men i sin nya klubb har den förra Levante-målvakten mestadels fått värma bänken.

- Jag känner mig lugn, men det är klart att jag alltid vill ha mer. Jag är ingen som ger upp lätt. Jag vet att situationen inte är den ultimata och det är därför som jag måste fortsätta att jobba hårt för att bli bättre och starkare. Det är inte första gången jag är i situationen att vara andramålvakt och jag fortsätter som jag alltid har gjort. 

Kritik mot Casillas
Real Madrids förstemålvakt Iker Casillas har fått utstå stor kritik under säsongen trots det har chanserna för Navas varit begränsade. En svår situation, men costaricanen insisterar att trots det trivs bra i klubben.

- Jag vet vilken väg jag måste följa för att få resultat. För mig är det ett privilegium att vara i Madrid och varje dag försöka visa varför de värvade mig. Jag kommer bra överens med alla i laget och de har tagit emot mig med öppna armar fån starten och gett mig det förtroende som man behöver för att känna sig lugn, säger Keylor Navas enligt Marca.

Publicerad 2015-03-27 kl 16:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå