Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Neymar: ”Jag är ingen filmare”

Foto: Scanpix.

BARCELONA. Neymar slår ifrån sig anklagelserna om att han skulle vara en filmare.

FC Barcelonas brasilianska stjärna Neymar har blivit anklagad för att filma vid flera tillfällen. Men i en intervju med den spanska tidningen Sport förklarar han att han bara försöker skydda sig själv.

-  Jag filmar inte. När jag utsätts för en foul eller en tackling så försöker jag att skydda mig själv och inte krascha. I vilket fall så bryr jag mig inte om vad folk säger, det gör mig varken ledsen eller upprörd, säger Neymar till Sport.

I intervjun berättar även Neymar att han ännu inte fått ut sitt allra bästa på planen i Barcelona tröjan.

-  Varje match ger mig mer självförtroende, lite mer erfarenhet och jag kan visa mitt spel. Jag känner mer frihet på planen med mina lagkamrater nu, men jag vet att jag kan göra mycket bättre ifrån mig än vad jag har gjort så här långt, säger han.

Neymar värvades till Barcelona inför den pågående säsongen från den brasilianska klubben Santos, en övergång spelaren förklarar var något han länge drömt om. Men han säger även att han inte känner någon press i den katalanska klubben.

-  Jag har alltid drömt om att spela i en europeisk klubb med fantastiska spelare. Nu har den drömmen slagit in. Hur kan pressen ligga på mig när Messi, Xavi och Iniesta är där? Pressen försvinner med mina lagkamrater, detta är min livsdröm. Allt som händer mig här är underbart, speciellt med allt underbart folk som är överallt. Sanningen är att alla här har varit väldigt snälla mot mig, säger Neymar i intervjun med Sport.

Publicerad 2014-01-16 kl 15:36
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons