Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

"Neymar kostade 57.1 miljoner euro - punkt slut"

Foto: AP

Sandro Rosell, infälld, och Neymar

BARCELONA. Barcelonas president Sandro Rosell slår tillbaka mot uppgifterna om att Neymar kostat klubben mycket mer än vad de själva gått ut med.

- Neymar kostade 57.1 miljoner euro, punkt slut. Jag säger det för den femtioelfte gången och det räcker.

Under måndagen kallade Barcelonas styrelse till en presskonferens om de planer man har för att renovera Camp Nou. Men de flesta frågorna på presskonferens handlade om något helt annat, nämligen Neymars kontrakt.

Den spanska tidningen El Mundo hävdar att Neymar inte alls kostade 57.1 miljoner euro - som Barcelona hela tiden hävdat. Utan istället 97 miljoner euro.

På presskonferensen valde Rosell att dementera uppgifterna och säger att varken han eller klubben inte har något att dölja i ärendet.

- Då jag förväntat mig att ni skulle fråga om det här så är det två uttalande jag skulle vilja göra.

- För det första. Neymar kostade 57.1 miljoner euro, punkt slut. Jag säger det för den femtioelfte gången och det räcker.

- Den andra är att med all respekt för domaren i det här fallet. Så vill jag be honom att inleda ett förfarande och låta mig vittna, så att jag kan berätta för domaren allt det han skulle vilja höra eftersom där inte finns något att dölja.

Den Barcelona baserade tidningen El Mundo Deportivo är även de kritiska mot uppgifterna framtagna av tidningen El Mundo och skriver att journalisten Eduardo Inda som kommit med uppgifterna tidigare har kallat Josep Guardiola för terrorist och sagt att Barcelona spelare dopat sig. Något som senare visade sig vara felaktigt. För fyra månader sedan påstod även Inda att Neymar kostat 140 miljoner euro.

Publicerad 2014-01-21 kl 11:41
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons