Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Neymar närmar sig Barcelona - igen

Foto: Scanpix

Neymar länkas ihop med Barcelona.

Igår var han klar för Bayern München. Idag är det nya rykten för Neymar – denna gång till Barcelona.

Brassestjärnan Neymar som idag spelar i Santos ryktas återigen vara på väg att lämna sin brasilianska klubb. I går kom det uppgifter om att han valt att skriva på för Bayern München - något som den tyska storklubben dock var snabba med att dementera. 21-åringen, som under flera år varit eftertraktad av Europas toppklubbar, länkas nu istället av flera internationella medier återigen ihop med Barcelona.

- Jag tror att han är närmare Barcelona nu, sa förre detta Barca-stjärnan Juninho till Onda Cero enligt Football Espana.

- Alla tror att Neymar lämnar Santos till sommaren och det har alltid sagts att han ska till Barcelona. Han behöver erfarenhet från Europa.

Barcelona har tidigare förknippats starkt med 21-årige brassestjärnan och även rivalerna Real Madrid uppges ha legat med långt framme i förhandlingarna - men Neymar ska ha tackat nej till klubben.

Och får man tro den Juninho passar Neymars val av ny klubb in i hans sätt att spela.

- Det känns som att han gillar Barca lite mer för sättet de spelar. Jag tror att han skulle passa bättre där än i några andra klubbar.

Neymar har länge räknats som en av världens största talanger. Han har spelat över 100 matcher och gjort över 50 mål för sin brasilianska klubb.

Publicerad 2013-05-15 kl 16:16
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons