Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Nobbar Liverpool - redo att stanna i Barcelona

BARCELONA. Martin Montoya på väg att förnya sitt kontrakt med Nbarcelona.

- Min önskan är att fortsätta i Barça, säger spelaren till Sport.

Martín Montoya har ryktats vara på väg ifrån Camp Nou då hans nuvarande kontrakt går ut i juni. Men nu skriver spanska Sport att det bara är en tidsfråga innan Montoya skriver på ett nytt kontrakt med den katalanska klubben.

-  Inom de kommande veckorna kommer vi sätta oss ner och prata. Min önskan är att fortsätta i Barça, säger Montoya till Sport.

Det har bara blivit fyra matcher på tolv omgångar för Montoya den här säsongen och även om han vet att hans situation inte är den optimala så har han inga tankar på att lämna klubben.

-  Min situation är ovanlig för en spelare som vill spela, speciellt när du är ung. Men jag vet att jag är i världens bäst lag och jag måste ha tålamod.

Montoya kom till FC Barcelona som 8-åring och har gått igenom klubbens samtliga ungdomslag för att göra sin a-lags debut 2011.

Barça-spelaren har varit ytterst tydlig med sin önskan att stanna i klubben. Men skulle de båda parterna mot förmodan inte komma överens om ett nytt kontrakt så skriver spanska sport att Liverpool visat stort intresse. Dörrarna till Anfield står vidöppna för Barcelona-backen, om det skulle sluta med att han lämnar gratis i sommar, skriver tidningen.

Alexandra Jonson

Publicerad 2013-11-04 kl 15:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons