POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN

NU: Real presenterar Modric: Världens bästa klubb

Real Madrid har presenterat sitt nyförvärv Luka Modric.

- Jag är väldigt stolt över att vara här, säger kroaten.

Luka Modric är en Real Madrid-spelare. Efter att ha genomgått läkarundersökningen så presenterades han i Madrid. Real Madrid lär betala över 300 miljoner kronor och har tecknat ett femårsavtal med den 27-årige kroaten.

- Det har varit en seglivad historia men till sist är jag här. Jag är väldigt glad och stolt över att vara här - hos världens bästa klubb. Jag är oerhört sugen på att komma på att börja träna och spela för laget, säger han på presskonferensen.

- Det är den största utmaningen i min karriär och jag är säker på att jag kommer att nå mina mål. Jag har den bästa tränaren i världen och de bästa spelarna.

Modric spelade 160 matcher för Tottenham och var en av lagets absolut viktigaste spelare när man land annat kvalificerade sig för Champions League 2009-2010 och ännu en fjärdeplats förra säsongen.

- Luka har varit en fantastisk spelare för oss och även om vi helst hade sett att han inte skulle lämna oss - är vi glada att det är till Real Madrid han flyttar. En klubb vi nu ser fram emot att ha ett långt och produktivt samarbete med, säger Spurs ordförande Daniel Levy.

Publicerad 2012-08-27 kl 15:23
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå