Numancia vände och vann mot Valencia

Spanien

Numancia-Valencia 2-1

I den nionde minuten skjuter Vicente ett hårt skott från distans. Skottet går rakt på Juan Pablo i Numancia-målet, men han tappar in bollen i mål och ser ut att vara väldigt missnöjd med sin insats.

I den 40:e matchminuten kvitterar Aranda för Numancia. Slappt försvarsspel av Valencia, som tillåter Aranda att ta emot på bröstet, vända upp och skjuta ifred.

Sju minuter minuter in i den andra halvleken gör även Numancia 2-1. Barkero skjuter in en frispark på kraft och Cesar i Valencias mål är chanslös.

Valencia ligger sedan på för en kvittering, men lyckas inte. Närmast kom Vicente med ett skott i insidan av stolpen i den 90:e minuten. Bollen studsade dock ut rakt i famnen på Juan Pablo.

Publicerad 2009-03-08 kl 18:53