Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Nya uppgifter: Barca vill sälja Messi - avundsjuk på Ronaldo

Foto: Scanpix

Lionel Messi.

Lionel Messi, 27, har öppnat för en flytt från Barcelona.
Nu rapporterar argentinska radiostationen Cope att Barcelonas styrelse vill sälja argentinaren.

Det var tidigare i veckan som uttalanden från Lionel Messi, 27, slog ned som en bomb.

– Jag har alltid sagt att jag vill stanna i Barcelona, men ibland blir det inte alltid som man vill, sa Messi till argentinska tidningen Olé.

Spekulationerna tog genast fart och ryktena började spridas. På torsdagsmorgonen pratade den ansedda radiostationen Cope om Messis framtid i den katalanska klubben. Enligt källor till kanalen tror Messi att styrelsen vill sälja honom innan 2016.

Dessutom ska argentinaren vara besviken över att styrelsen ifrågasatt hans engagemang för klubben. Messi ska också ha antytt att han är avundsjuk på relationen som Cristiano Ronaldo och Real Madrid byggt upp. 

Som om inte det vore nog så kommer uppgifter om att Messi anser att Barcelonas president Sandro Rosell rubbat harmonin i omklädningsrummet.

Det som är viktigt att påpeka är att det än så länge bara är spekulationer och under programmet kom det också upp att Messis uttalande tidigare i veckan kan vara ett sätt att förhandla till sig ett bättre kontrakt.

Om uppgifterna om Messis framtid på Camp Nou är osäker så är frågan vilken klubb som har råd att värva den fyrfaldiga Ballon d’Or-vinnaren.  

Publicerad 2014-11-20 kl 10:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons