Nytt jättefiasko för Real Madrid - utslaget ur cupen efter hemmaförlust mot Leganes

La Liga

Real Madrids tunga säsong fortsätter.
I kväll åkte man ur spanska cupen efter förlust hemma mot Leganes.

Det första mötet vann Real Madrid med 1-0 på bortaplan. I kväll hade man det desto svårare mot Leganes, och hamnade i underläge efter en halvtimmes spel efter mål av Javi Eraso.

Karim Benzema kvitterade tidigt i den andra halvleken, men Leganes skulle chocka de vitklädda på nytt och i den 55:e minuten återtog man ledningen efter mål av Gabriel Appelt.

Resultatet stod sig matchen ut, och betyder att Real Madrid nu är utslaget redan i kvartsfinalen av spanska cupen. Därtill är man sedan tidigare hela 19 poäng efter rivalen Barcelona i La Liga-tabellen.

Leganes gör därmed Sevilla och Valencia sällskap till semifinal i spanska cupen. I morgon spelas den sista kvartsfinalen då Barcelona tar emot Espanyol på Camp Nou.

Publicerad 2018-01-24 kl 23:19