Obevekligt Barca vände och vann - alla målen

Spanien

Barcelona-Mallorca 3-1
0-1, 15, Aduriz; 1-1, 31, Henry; 2-1, 75', Iniesta; 3-1, 90', Toure

Andres Iniesta gjorde en stark comeback när Barcelona besegrade Mallorca med 3-1. Iniesta, som varit borta tre månader på grund av skada, kom in i den 67:e minuten.

Åtta minuter senare gjorde landslagsmittfältaren viktiga 2-1 för hemmalaget. Passningen kom från islänningen Eidur Gudjohnsen som dock var misstänkt offside. Mallorca-spelarna protesterade våldsamt men domaren Carlos Velasco Carballo valde att godkänna målet.

Yaya Toure gjorde sedan 3-1 på tilläggstid efter ett par snygga dribblingar i straffområdet. Thierry Henry gjorde Barcas första mål när han kvitterade till 1-1 i den 31:a minuten. Mallorca tog ledningen redan efter en kvart sedan Aritz Aduriz sprungit sig fri från mittplan och snyggt.

Barcelona toppar La Liga på 44 poäng och verkar omöjligt att stoppa den här säsongen.