Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SPANIEN

Ödegaard om Real-debuten: "Inte den bästa starten"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Martin Ödegaard fick debutera i Real Madrid Castilla med ett 20 minuters inhopp.
Efter var norrmannen glad över att ha debuten avklarad, men missnöjd med resultatet.
- 2-2 var inte den bästa starten på min tid här, säger Ödegaard till Real Madrid TV.

Efter att ha spelat träningsmatchen mot Beijing Guoan (se i klippet ovan) så fick Martin Ödegaard i går göra sin "riktiga" debut i Real Madrid Castilla. Den norske supertalangen fick 20 minuter i mötet med Athletic Bilbaos reservlag.
- Jag är väldigt glad över att ha fått min första match med Real Madrid. Det var härligt att få några minuter här, säger han till Real Madrid TV och berömmer sina nya lagkamrater.

- Det är ett bra lag med många kvalitétsspelare. Jag trivs väldigt bra i klubben och byn är helt fantastisk.

"Den norske pärlan", som Real Madrid kallar Ödegaard på sin hemsida, var dock inte helt nöjd med lagets insats i mötet med Athletic Bilbao.
- Det var en tuff match, men vi borde ha vunnit. 2-2 var inte den bästa starten på min tid här, men sån är fotbollen. Nästa gång tar vi segern.

På läktarna var det mycket folk som hade samlats för att se Ödegaards tävlingsdebut i Real Madrid-tröjan. Bland annat flera som gjort resan från Norge. Intresset kring 16-åringen har varit enormt, Marca-journalisten Rubén Jimenez jämför uppmärksamheten med den som Zinedine Zidane fick i inledningen av sin tränarkarriär i Castilla, men snäppet större.
- Det var naturligtvis en del här då Zidane hade sin första match som tränare i höst, men det är tydligt att Martin Ödegaard är väldigt intressant för fler än de som är speciellt intresserade i Segunda B, säger Jimenez till norska TV2.

Publicerad 2015-02-09 kl 20:55

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER