Otäck skada när Real återtog serieledningen

La Liga

Bara timmar efter den otäcka skadan på Barcelonas Aleix Vidal fick vi se ett obehagligt benbrott när Osasuna tog emot Real Madrid.

Real Madrid gästade Osasuna med målet att återta serieledningen från Barcelona, men matchen fick tidigt ett annat, tråkigt fokus.

Isco och Osasunas Tano Bonnín slog ihop i en duell och på repriserna såg man tydligt hur Tanos ben bröts rakt av i höjd med skenbenet. Spelet bröts under en längre stund medan Tano togs om hand av läkare, och spelare i båda lagen var märkbart tagna av incidenten. Det finns ännu ingen vidare information om skadan, men Tano har sannolikt en lång frånvaro framför sig.

När matchen återupptogs dröjde det ungefär tio minuter innan Ronaldo gav Real ledningen med ett skott som inte såg otagbart ut för Sirigu i Osasunas mål. Sergio León kvitterade för hemmalaget med en snygg chipp, men i andra halvlek gav Isco Real ledningen åter inför en uppretad hemmapublik som inte glömt incidenten med Tano.

Osasuna hade några halvchanser, men kom aldrig närmare och Lucas Vázques avgjorde definitivt när han lyfte in 3-1 med matchens sista spark. Därmed återtog Real serieledningen från Barcelona.

Publicerad 2017-02-11 kl 22:38