POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN

"Ouppklarade affärer i Premier League"

Foto: AP

BARCELONA. Cesc Fàbregas förklarar övergången till Chelsea i öppet brev.

- Jag är stolt över att ha spelat för Barça men jag har ouppklarade affärer i Premier League, skriver Cesc i ett öppet brev på FC Barcelonas hemsida.

Under torsdagen blev det officiellt att Cesc Fàbregas lämnar FC Barcelona för Chelsea. I ett öppet brev på den katalanska klubbens hemsida tackar Cesc för möjligheten att ha fått spela i barndomsklubben och förklarar varför han vill tillbaka till England.

Cesc Fàbregas brev i sin helhet:

"Först så skulle jag vilja tacka alla i FC Barcelona, jag har njutit av tre fantastiska år här. Det var min barndomsklubb och jag kommer alltid vara stolt och ärad över att ha fått chansen att spela för ett så fantastiskt lag.

Jag känner att jag har ouppklarade affärer i Premier League och det är nu den rätta tiden för mig att återvände. Alla vet att Arsenal hade första tjing att värva mig. De valde att inte ta den möjligheten och därför var det inte menat att hända. Jag önskar de all lycka i framtiden.

Jag har övervägt alla erbjudanden väldigt noggrant och jag tror verkligen att Chelsea är det bästa valet. De matchar mina fotbolls ambitioner med sin hunger och vilja för att vinna titlar. De har en fantastisk trupp och en otrolig tränare. Jag är totat engagerad i det här laget och jag kan inte vänta på att få börja spela.

Det var väldigt viktigt för mig att den här värvningen var klar innan VM så att jag kan fokusera på att förhoppningsvis hjälpa mitt land att behålla VM-bucklan. - Cesc Fàbregas"

Publicerad 2014-06-13 kl 13:54
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå