Pepe knockad när Real tappade mot Valencia

Spanien

Real Madrid öppnade bra mot Valencia. Men efter gästernas kvittering blev det bara en riktigt bra målchans till. Tungt poängtapp för regerande mästarlaget.

Gonzalo Higuaín, Real Madrid.

premiären av den spanska fotbollsligan La liga. 1—1 hemma mot Valencia efter att Higuain gett hemmalaget ledningen i den tionde minuten. Ett mål som föregicks av röra i straffområdet och ett flertal chanser för regerande mästarlaget Real Madrid.

Jonas kvitterade strax före paus. Ett misstag av hemmamålvakten Iker Casillas som kom fel på Tino Costas frispark gav Jonas fritt nickläge. I samband med målet krockade Real-försvararen Pepe med Casillas. Portugisen fick ont och tvingades bryta matchen.

I den 65:e minuten hade Higuain ett bra nickläge men träffade ribban på Di Marias framspelning.

Mot slutet av matchen förväntade sig hemmapubliken en anstormning, men Real Madrid uppträdde viljelöst och blev i stället utbuat.

Publicerad 2012-08-19 kl 20:59