POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN

Pepe om stämplingen i huvudet: "Om jag gjort det hade de slängt ut mig ur Spanien"

Foto: AP

Pepe trampas i huvudet av Sergio Busquets

BARCELONA. I El Clásicomötet mellan Barcelona och Real Madrid trampade Sergio Busquets vid ett tillfälle Pepe i huvudet, en situation Madridspelaren nu kommenterat.
- Hade det varit jag som gjorde så hade de slängt ut mig ur Spanien, säger Pepe enligt Marca.

Under mötet mellan FC Barcelona och Real Madrid fångades Busquets på bild där han trampar Madridspelaren Pepe i huvudet. Efteråt har Busquets uttalat sig om händelsen och menar att det inte var med vilje.

- Ingen är dum, där finns bilder som tydligt visar att det inte var medvetet. En mänsklig värdering är att vara ärlig, att inse när man har fel och be om ursäkt, säger Busquets.

Nu har även Pepe pratat om situationen och menar att om det hade varit han som gjort det Busquets gjorde så hade reaktionen varit annorlunda.

- Jag vill hjälpa laget och göra mitt jobb men om det inte hade varit Busquets som gjorde detta utan Pepe så hade jag inte längre spelat i Real Madrid, vilket är vad många av dem vill, se mig lämna.

Pepe tar även upp fallet när han trampade på Lionel Messis hand och menar att media gärna skyddar Messi men inte gör det när Pepe är offret.

- Jag tror att de letar efter sätt att sätta dit mig och sen är jag alltid den onda. Alla som såg matchen såg vad jag gjorde och att jag led. Bilderna visar det, de måste analysera det. De tar hand om Messi, men om det var jag som gjorde det Busquets gjorde så hade folk inte velat ha kvar mig i Spanien. Eftersom jag har ett rykte att vara en mördare så skulle de kastat ut mig, säger Pepe enligt Marca

Publicerad 2014-04-04 kl 06:22
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå