Fyra utav målen stod 19-åringen Yeremy Pino för.
Han är den första spelaren som gör fyra mål på en match för klubben.

4:10

Avbryt
Försök igen

Villarreal tog emot Espanyol i La Liga under söndagen. Det skulle bli en minnesvärd eftermiddag för 19-åringen Yeremy Pino. Inför matchen hade han gjort två mål i La Liga den här säsongen. Mot Espanyol ökade han på sitt facit rejält.

Efter en kvart gav han sitt lag ledningen, när han nickade ner bollen i mål från nära håll. Det var början på en målfest från Pino. Fem minuter senare, efter en hörna, utökade han ledningen till 2-0 och precis innan paus kom talangens tredje mål för dagen. Etienne Capoues avslut stoppades av Espanyols målvakt, men Pino stötte in returen och kunde därmed räkna in ett äkta hattrick.

Pino var dock inte klar där, utan med drygt 50 minuter spelade gjorde han även ett fjärde mål för dagen. På en kontring kom han fri mot mål, tog sig förbi målvakten och kunde sedan lägga in bollen i öppen kasse. Med det blev han den första spelaren någonsin som gör fyra mål för Villarreal under en match.

Espanyol kom till en reducering efter dryga timmen, innan Boulaye Dia gjorde hemmalagets femte mål i matchen och fastställde därmed slutresultatet till 5-1 för Villarreal. Segern gör att de går om Barcelona i tabellen, och kniper femteplatsen. Barcelona har dock chans att återta den när de i kväll möter Athletic Bilbao.

Publicerad 2022-02-27 kl 16:22