Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Piqué: "Bryr mig inte om Suarez bet, han är hederlig"

Foto: Scanpix

Gerard Piqué och Luis Suarez.

Gerard Piqué skojar med Luis Suarez på träningarna.

Men inför media vidhåller att uruguayanen är en sportslig spelare.

– Jag bryr mig inte om att har bitit någon, säger han enligt The Guardian.

Luis Suarez står redo att göra sin debut för Barcelona i världens största klubbmatch. El Clásico spelas klockan 18.00 i dag och anfallaren har blivit lovad speltid.

Inför matchen har hypen varit enorm och förra veckan kände Gerard Piqué att han var tvungen att testa nyförvärvet på träning, att se om han har skakat av sig skandalen som kommer följa honom genom karriären.

– Vi kämpade om bollen hela tiden. Vi fajtades, jag och han, så jag ropade: "Hörru, du vågar inte bita mig". Han bara log. Han vet att det han gjorde i somras var fel och har accepterat det, säger Piqué enligt The Guardian.

Vidare betonar han att Suarez faktiskt är en ärlig, sportslig spelare som har fått ett dåligt rykte. Enligt mittbacken räcker det med att man slänger sig en gång för att få epitetet "filmare" i England.

– Man kan sparka på honom under träning och han lägger sig aldrig. Han fortsätter mot mål även om du drar honom i tröjan. Han är en väldigt hederlig spelare. Han pressar försvarare för att vinna tillbaka bollen. Jag var väldigt glad när vi värvade honom och bryr mig inte om han har bitit någon förut. Han vet att det inte är rätt och har sagt att han inte kommer göra det igen.

Publicerad 2014-10-25 kl 15:34
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons