Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Ramos efter 19:e röda kortet: "Hoppas att han aldrig dömer oss igen"

Foto: AP

Nästa

Avbryt
Försök igen

Alberto Undiano visade ut Sergio Ramos

BARCELONA. Sergio Ramos fick sitt 19:e röda kort nu går han till attack mot domaren.

- Jag hoppas att han aldrig dömer oss igen, säger madridspelaren efter El Clásico.

Det blev en svängig El Clásico som Barcelona vann med 3-4. Matchen bjöd på det allra mesta däribland tre straffar och en utvisning.

Matchens röda kort tilldelades Sergio Ramos efter en frilägesutvisning på Barcelonas Neymar som ledde till katalanernas 3-3 mål. Men enligt huvudpersonen var det ett orättvist kort och efter matchen påstår Ramos att domaren Alberto Undiano medvetet dömer emot Madrid.

- Förhoppningsvis kommer Undiano aldrig döma oss igen. Av en slump händer det alltid saker när han dömer, på Camp Nou och här. Jag rörde aldrig Neymar, säger Ramos enligt Marca.

Att Real Madrid förlorade matchen är inget som överaskar Ramos som indikerar att det hela kan varit bestämt på förhand för att göra ligan jämnare.

- Om de ville göra ligan mer jämn så har de lyckat. Det är vissa saker du inte kan göra något åt, det är avsiktliga.

Det röda kortet var Sergio Ramos 19:e i Real Madrid och spanjoren är sedan tidigare den spelare som fått flest röda kort i klubbens historia. Zinedine Zidane och Fernando Hierro med 14 utvisningar var ligger tvåa på listan.

Sex stycken av de 19 utvisningar har varit direkta röda kort medan 13 kommit efter dubbla gula. Tre gånger har Ramos blivit utvisad i Champions League, 14 gånger i La Liga och vid två tillfälle i Copa del Rey.

Publicerad 2014-03-24 kl 14:31
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons