POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Ramos försvarar Ronaldo: "Det är svårt för honom"

Foto: Scanpix

BARCELONA. Ronaldo kritiseras för sin uppgivna reaktion när Gareth Bale gjorde två mål för Real Madrid under söndagskvällen. Nu försvaras han av lagkamraten sergio Ramos.
- Det är väldigt svårt att vara Ronaldo, säger Ramos till Real Madrids officiella hemsida.

Efter en tuff månad var Real Madrid tillbaka i vinnarsätet igen när man besegrade Levante med 2-0 under söndagskvällen. Alla såg dock inte helt nöjda ut i Madrid-laget då Cristiano Ronaldo på nytt visade frustration.

När Gareth Bale gav Real Madrid ledningen efter 18 minuter sågs Ronaldo gestikulera uppgivet istället för att fira med sina lagkamrater. Något som gjort att portugisen fått utstå en hel del kritik efter matchen.

"Stor tävlingsmänniska"

Sergio Ramos tycker dock inte att hans lagkamrat gjort något fel och menar även att Ronaldo bidra med mer än bara mål.

- Det är svårt att vara Cristiano och han har presterat på en väldigt hög nivå i flera år. Han känner sig själv bättre än någon annan och han är en stor tävlingsmänniska. Vi är inte oroliga över om han inte gör mål. Vi är väldigt tacksamma över allt han ger till laget, säger Ramos.

Ramos försvarade även tränaren Carlo Ancelotti som fått en del kritik under den senaste tiden.

- Han har gått igenom en svår situation men om det är någon som förtjänar vår respekt så är det Ancelotti, speciellt efter förra säsongen.

Tillbaka efter skada

Real Madrid har haft en tuff månad och Sergio Ramos har sett på från sidlinjen skadad, men mot Levante kunde försvararen göra en efterlängtad comeback.

- Jag är väldigt glad över att vara tillbaka efter att ha varit skadad så länge. Jag var väldigt ivrig till att komma tillbaka och åter prestera på min högsta nivå. Det bästa sättet att göra det på var genom att vinna, säger Ramos till Real Madrids officiella hemsida.

Publicerad 2015-03-16 kl 14:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå