Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Ramos och Pique oense om vem som borde få Ballon d'Or

BARCELONA. Sergio Ramos och Gerard Piqué är oense om vem som borde får Ballon d’Or - backar sina lagkamrater.

- Jag kommer att skratta väldigt mycket om Messi vinner, säger Piqué till El Mundo Deportivo.

Det har varit många diskussioner om den kommande Ballon d’Or-utdelningen och vem som förtjänar den gyllene bollen. Nu har Sergio Ramos och Gerard Piqué berättat var de står i frågan.

-  Man kan aldrig räkna bort Leo. Det är ett val där många människor röstar. Han har vunnit fyra och han uppskattas mycket över hela världen. Om han vinner kommer jag att skratta mycket, väldigt mycket, säger Piqué till El Mundo Deportivo.

Barcelonaförsvararen berättar även att han skulle röstat på Messi men poängterar att både Ronaldo och Ribéry har haft fantastiska år.

-  Jag är ett stort fan av Leo. Jag har alltid sagt det. Om vi värdesätter hans år, så har det ännu en gång varit spektakulärt. Jag säger inte att Cristiano inte har gjort det bra eller förringar Ribéry men Leo... Om han vinner är det för att folk har röstat och det är det. Det är ingen större hemlighet.

I Madrid är Sergio Ramos av en annan mening och har uttalat sig om att han tycker lagkamraten Ronaldo förtjänar priset, även om laget inte vann några titlar under fjolsäsongen.

-Enligt mig förtjänar Cristiano Ballon d’Or. Det är ett individuellt pris, och jag har alltid sagt att individuella pris vinner man tack vara kollektivet och arbetet i ett lag, men jag tycker att han förtjänar det, speciellt efter det här året där han kanske har visat att han är bäst, säger Ramos till Marca.

Publicerad 2013-11-15 kl 06:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons