POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN
11å

Raúl: Det blir vanligt att se mig på bänken

Real Madrids lagkapten vet att storhetstiden är på väg mot sitt slut. I spanska radio Marca lät Raúl Gonzalez meddela att det kommer bli allt vanligare att se honom på bänken.

Ikväll tar Real Madrid emot Sporting hemma på Santiago Bernabéu. Van Nistelrooy vilar, och klubbens store ikon Raúl Gonzalez kommer att vara anfallsreferens tillsammans med Higuaín.

Spelaren har haft en tuff inledning och klubbens anhängare väntar fortfarande på att målen ska börja trilla in. Även Raúl hävdade under tisdagen att säsongsinledningen inte varit den bästa.
- I teorin spelar jag som anfallare, men med Ruud på plan behöver vi andra runt omkring jobba extra mycket när vi inte har det önskade bollinnehavet, menade 31-åringen som däremot inte visade sig det minst orolig för sin egen form.

Men enligt 7:an kommer det ändå att bli ”allt vanligare att se mig på bänken”.
– Jag har spelat nästan femton år, och oerhört många matcher. Ibland behöver man vila, sedan beror det på dagsformen och tränarens beslut, menade Raúl som inte har några som helst problem med att alternera bänken med spel.

När det gäller framtiden gjorde Raúl också klart att han – först och främst – tänker avsluta de tre år som återstår på kontraktet. Inte heller tänker han ge upp drömmen om att ännu en gång få ta på sig landslagströjan.
– Jag är realist, och för tillfället är jag mer utanför landslaget än någonsin, men jag tänker inte ge upp eller tacka nej till möjligheten att bli uttagen i Del Bosques trupp. Det vore som att debutera på nytt, uppgav landslagets främste målskytt genom tiderna.

Publicerad 2008-09-24 kl 11:45
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå