POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN
11å

Real bekräftar: Robinho har sålts av humana skäl

Real Madrids president Ramón Calderón bekräftade strax före midnatt i den spanska TV-kanalen VEO att "Robinho har sålts av humana och sportsliga skäl" till Manchester City.

Summan bekräftades inte, men enligt presidenten ska vara den fjärde största efter Zidane, Figo och Sjevtjenko. Övergången betalas dessutom kontant.

Enligt klubbpresidenten var det "viktigt att låta Robinho gå" då ingen hade räknat med att han skulle vara så "olycklig i Madrid".

Ramón Calderón menade vidare att Robinho vid upprepade tillfällen "gråtit" framför presidenten, och att de klubbansvariga ansåg att det bästa för alla parter var att underlätta brasilianarens flytt. Enligt samma intervju är klubbens tränare Bernd Schuster fullt "informerad om situationen" och har gett sitt stöd åt beslutet.

Real Madrids president konfirmerade samtidigt att inga värvningar kommer att göras förrän tidigast i vinter, samt att både Cazorla och Villa-affärerna stoppats av Real Madrid. I det första fallet på grund av otjänsten det skulle ha inneburit mot Villarreal, i det andra för den "överdrivna summan" som Valencia krävde för spelaren.

Publicerad 2008-09-02 kl 00:33
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå