Real genrepade inför PSG med kross - hattrick av Ronaldo

La Liga

På onsdag kommer PSG till Santiago Bernabeu.
Real Madrid värmde upp med att slå Sociedad med 5-2 efter ett hattrick av Cristiano Ronaldo.

Efter ett tungt poängtapp senast mot Levante var det desto roligare för Real Madrid under lördagskvällen. Hemma på Santiago Bernabeu gjorde man processen kort med gästande Real Sociedad.

Det dröjde endast 47 sekunder innan Lucas Vazquez nickade in ett inlägg från Cristiano Ronaldo fram till 1-0 för hemmalaget.

Hemmalaget skulle istället utöka i den 28:e minuten. Efter ett vackert anfall hittade Marcelo in till Cristiano Ronaldo som kunde sätta dit 2-0.

Real fortsatte att ösa på och bland annat hade Ronaldo ett missat friläge och en boll i stolpen. 3-0-målet skulle dock inte låta vänta på sig. Lucas Vazquez la upp bollen till Toni Kroos och tysken smekte in 3-0 med ett fantastiskt avslut.

Cristiano Ronaldo fyllde på med 4-0 med en hörnnick i den 37:e minuten.

Real kunde kosta på sig att slå av något på takten i den andra halvleken. Gästerna skapade några farliga chanser och skulle också reducera i den 74:e minuten genom Jon Bautista.

Ronaldo fullbordade sitt hattrick när han plockade upp returen på inbytte Gareth Bales skott och la in 5-1 i den 80:e minuten.

Asier Illarramendi reducerade sedan till 5-2, men åt Reals seger kunde Sociedad inget göra. Hemmalaget vann med klara 5-2. Nu väntar PSG i Champions League-åttondelsfinalen på Santiago Bernabeu på onsdag.

Lagens startelvor:

Real Madrid: Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Kroos, Modric, Asensio - Ronaldo, Benzema, Vazquez.

Real Sociedad: Rulli - Odriozola, Elustondo, Navas, De la Bella - Prieto, Canales, Zurutuza, Illarramendi - Oyarzabal, Juanmi.