Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Real Madrid berett lägga 560 miljoner för James Rodriguez - Monaco nobbar

Real Madrid är beredda att lägga 560 miljoner kronor på James Rodriguez efter VM-succén

Men Monaco vill inte sälja.

– Vi tror på den här spelaren och han har fyra år kvar på sitt kontrakt, säger klubbens vicepresident Vadim Vasilyev under en presskonferens.

Colombias James Rodriguez har gjort succé under VM i Brasilien och nu vill Real Madrid locka honom till Spanien. Enligt spanska tidningen Marca är klubben villiga att betala 50-60 miljoner euro för James. Men Monaco är inte villiga att släppa sin diamant så enkelt.

– Alla var överraskade över den stora summa som vi spenderade på James förra året och nu pratar alla honom. Det tyder på att vi hade rätt, säger Monacos vicepresident Vasilyey som uttrycker att klubben villa hålla kvar i spelaren.

– Vi tror starkt på den här spelaren, han är väldigt viktig för oss och han har fyra år kvar på sitt kontrakt. Vi hoppas kunna uppnå mycket tillsammans.

Själv har James ett flertal gånger uttryckt sin önskan att en dag spela i La Liga nu senast i en intervju med The Guardian.

– Jag har sagt tidigare att jag skulle vilja spela i Spanien en dag, eftersom det är en liga som är tekniskt bra, där du rör bollen mycket, vilket passar min stil. Premier League är kanske lite väl fysiskt för mig. Men just nu är jag en Monacospelare och jag tänker inte på något annat än det, säger James till The Guardian.

Publicerad 2014-07-04 kl 13:19
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons