POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LA LIGA
2v

Real Madrid dementerar uppgifterna om Courtois: "Helt felaktigt"

Foto: Bildbyrån.

Okdiario uppgav att Real Madrid-målvakten Thibaut Courtois diagnostiserats med ångest.
Nu slår klubben tillbaka.
"Det är helt felaktigt", skriver Real på sin hemsida.

Thibaut Courtois har varit gjuten mellan stolparna i Real Madrid, men den belgiske målvakten har fått en del kritik för sina insatser på senare tid. I mötet med Club Brügge byttes han ut i halvtid efter att ha släppt in två mål i den första halvleken. 

Efter 2-2-matchen mot Club Brügge uppgav spanska AS att anledningen till bytet var på grund av att 27-åringen känt sig yr och hade magsmärtor. Tidigare under fredagen uppgav Okdiario att klubben hittat orsaken till varför belgaren kände sig dålig. Tidningen skrev att Real Madrid, efter medicinska undersökningar, kommit fram till att målvakten har ångest och att han missat träningar den här veckan. Enligt Okdiario skulle också Courtois möjligen också vara osäker till att komma till spel i Granada på lördag.

Nu kommenterar klubben uppgifterna - och dementerar.

”Vår spelare har aldrig diagnosticerats med ångest och därför är informationen helt felaktig”, skriver klubben på sin hemsida.

”Thibaut Courtois har blivit diagnosticerad med magsjuka och uttorkning, vilket gjorde det omöjligt för honom att genomföra hela matchen mot Brügge”.

Courtois har den här säsongen gjort elva framträdanden för Real Madrid och släppt in elva mål. Han står också noterad för två hållna nollor.

Publicerad 2019-10-04 kl 12:24
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå