Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Real Madrid: Den ekonomiska krisen drabbar inte oss

Spanien

MADRID. Medan oron sveper över världen skickar Real Madrid ett lugnande budskap. För tillfället bekymrar inte den ekonomiska krisen klubben, enligt Real Madrids generaldirektör.

På torsdagskvällen djupintervjuades klubbens generaldirektör José Ángel Sánchez i Real Madrids egen tevekanal. Ett av de heta ämnena var förstås den ekonomiska kris som sveper över världen och som även drabbar fotbollsindustrin.

Men för tillfället är det ingenting som oroar huvudstadsklubben.

– Real Madrid befinner sig i en mycket bra ekonomisk situation. Klubben leder världsrankingen i inkomster och för varje gång blir summorna större, menade Sánchez som också bekräftade att klubbens budget i år uppgår till drygt fyra miljarder kronor.

Enligt generaldirektören har Real Madrid gjort ”en ansträngning för att håll nere utgifterna” och erbjuder samtidigt positiva finansiella resultat, vilket innebär att klubben generellt har en mycket ”solid ekonomisk grund” att stå på.

ANNONS

– Vi är ett undantag i dagens fotbollsindustri. Trots att krisen drabbar konsumenterna, och därmed återspeglas i de olika klubbarna, är vi mycket bra skyddade även ur ett längre perspektiv, menade Sánchez lugnande i Real Madrid Televisión.

Publicerad 2008-10-10 kl 11:12
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto