Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Real Madrid tackar nej till monsterbud på Ronaldo

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

PSG är på jakt efter Cristiano Ronaldo. Enligt uppgifter ska Real Madrid ha tackat nej till ett bud på 1,2 miljarder kronor.

Cristiano Ronaldo kan bli lagkamrat till Zlatan Ibrahimovic. Det är i alla fall något som shejkerna i PSG:s ledning hoppas då man är på jakt efter att få in världsstjärnan i laget. Den spanska tidningen AS skriver idag om att det enligt stora nyhetsbolag i mellanöstern ska ha kommit in ett bud på hela 120 miljoner euro - ungefär 1,2 miljarder kronor.

Tidningen Rotana skriver att Real Madrids president Florentino Perez ska i början av juli ha befunnit sig i Qatar och haft ett möte med PSG:s ägare. Där ska budet har lagts fram med en baktanke att portugisen skulle vilja byta klubb i och med Benitez intåg i klubben. Budet ska ha gjorts möjligt av penger från investmentbolaget Qatar Investment Authority som ägs av landets kungafamilj.

Arabic Sports skriver att budet nekats direkt och att Florentino Perez ska ha hänvisat till Ronaldos utköpsklausul på 9,3 miljarder kronor.

Cristiano Ronaldo har kontrakt med Real Madrid fram tills 2018, men PSG:s jakt på 30-åringen lär fortsätta under sommaren.

Se Cristiano Ronaldos sjuka frispark från förra året i spelaren ovanför. Hade portugisen petat Zlatan som frisparksskytt i PSG?

Publicerad 2015-07-26 kl 09:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons