POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN
11å

Real Madrid vill pensionera Sergio Ramos

Enligt spanska tidningsuppgifter kommer Real Madrid i nästa vecka förlänga med Sergio Ramos på livstid. Förslaget handlar om ytterligare 9-10 år i den spanska klubben.

MADRID. Det gäller att försäkra sig om stjärnornas lojalitet, och namnteckning, i tider av snabba värvningar och astronomiska summor i omlopp. Enligt spanska sporttidningen AS kommer därför Real Madrid att presentera ytterligare ett förlängningsförslag till backen Sergio Ramos.

22-åringen, som kom till Real Madrid från Sevilla för tre säsonger sedan, skrev för ett drygt år sedan på en kontraktsförbättring som sträcker sig fram till år 2013. Men enligt tidningsuppgifterna är det inte nog, och klubben vill nu försäkra sig om att spelaren avslutar karriären i Real Madrid.

Det nya och förbättrade kontraktet kommer att presenteras i nästa vecka, och innebär att andalusiern knyts till klubben åtminstone fram till år 2017. Tidigare har klubben skrivit så kallade ”livstidskontrakt” med Guti (till 2011), Raúl (2011) och 27-åringen Iker Casillas (2017).

Publicerad 2008-09-03 kl 12:21
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå