Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Real Madrids mål - sex titlar

Foto: AP

Real Madrid slåss om sex titlar kommande säsong - Gareth Bale vill ta hem allihop. 

- Att ha den chansen är fantastiskt, säger walesaren. 

La Liga, Copa del Rey, spanska supercupen, Champions League, europeiska supercupen och VM för klubblag. Där har ni de sex titlarna som Real Madrid är med och slåss om den här säsongen. Gareth Bale siktar skyhögt. 

- Att ha chansen att vinna sex titlar är fantastiskt. Vi vill ha allihop även om vi vet att det blir svårt, säger Bale enligt Marca. 

- Vårt mål är samma som alla andra år. Vi står inför sex titelchanser och ska försöka att vinna allihop. Det kommer att bli en lång säsong men att försöka vinna sex titlar...

Bale var med och förde Real Madrid till segern i Champions League i maj men tycker inte att den segern ger klubben någon extra press inför stundande säsong. 

- Det är spännande att vara Europas bästa klubb. Men jag vet inte om det blir mer press på oss den här säsongen. Alla i klubben, spelare liksom tränaren, vill vinna allt och vi är fortfarande hungriga. Vi vill vinna Champions League mer än något annat lag. Hemligheten är att ha en härlig känsla i laget, att hjälpa varandra på och vid sidan av planen. Det kommer att bli svårt att upprepa Champions League men vi ska försöka. 

Publicerad 2014-07-24 kl 17:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons