POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN
32v

Real Madrids starka dementi efter uppgifter om monsterbud på Neymar: "Fullkomligt falsk information"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Neymars mål för Brasilien mot Mexiko i spelaren ovan.

Spanska RTVE rapporterade under måndagskvällen att Real Madrid lagt ett monsterbud på Neymar. Det fick den spanska jätten att gå ut med en kraftfull dementi.
"Totalt fel. Real Madrid har inte gett någon form av bud till PSG eller till spelaren", skriver klubben på sin hemsida.

Neymar stod för ett mål och en assist mot Mexiko när Brasilien avancerade till kvartsfinal i VM. Senare under kvällen så rapporterade RTVE, det statligt ägda radio- och tv-bolaget i Spanien, att Real Madrid hade lagt ett monsterbud på PSG-anfallaren.

Enligt uppgifterna så skulle Real ha erbjudit hisnande 3,2 miljarder kronor för brassen. Uppgifterna fick den spanska klubben att gå ut med en kraftfull dementi.

På sin hemsida skriver Real att uppgifterna är helt felaktiga.

"Real Madrid har inte gett någon form av bud till PSG eller till spelaren. Real Madrid är överraskat att den spanska statliga televisionen har kunnat sända fullkomligt falsk information utan att någon från denna kanal har kontaktat någon av de inblandade parterna för att ge en kontrast till den påstådda informationen - som enkelt hade kunnat dementeras."

Ryktena om Neymar och Real Madrid har varit en långdragen historia. Frågan är om Reals tydliga dementi gör att spekulationerna avtar.

Publicerad 2018-07-02 kl 23:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå