Real Madrids tunga miss - tappade poäng mot Betis

La Liga

Real Madrid missade chansen att krympa utrymmet till grannen Atletico som kryssade tidigare på söndagen.

Efter att Atletico Madrid bara fått 0-0 hemma mot Sevilla var det dags för städernas andra två lag att drabba samman. Real Madrid besökte Real Betis och åkte på en riktig kalldusch i den första halvleken när Fabian Ruiz nickade fram bollen till Alvaro Cajudo som bombade in 1-0 redan i den sjunde minuten.

Real Madrid var på väg mot en riktig besvikelse när James Rodriguez löpte i djupled till höger i straffområdet, fick bollen serverad och spelade i sidled till Karim Benzema som kunde sätta 1-1 i öppet mål.

Det återstod då 20 minuter av matchen men den tiden räckte inte till för Real Madrid som tappade tunga poäng i Sevilla.