Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

"Real och Lyon överens om Benzema"

Karim Benzema ser ut att blir Real Madrids nästa sommarvärvning om man får tro hans agent. Men Lyon som medger att man fått ett bud har inte bekräftat att budet kommer från Real.

Tidigare på onsdagen antydde Real Madrid-direktören Jorge Valdano att ytterligare värvningar skulle kunna vara på gång. Och nu verkar Karim Benzema vara nära en flytt till Real Madrid.

Lyons anfallare Karim Benzema har kopplats ihop med flertalet storklubbar under ett par års tid – men först nu verkar en affär bli av på riktigt.

Enligt Sky Sports har Karim Benzemas agent sagt till franska radiostationen RMC att Lyon och Real Madrid är överens, och att en läkarundersökning och anfallarens kontrakt återstår innan Benzema kan presenteras.

Några summor nämns inte, men rapporter från Spanien nämner summan 35 miljoner euro, cirka 380 miljoner kronor.

Real Madrid har tidigare under sommaren värvat Kaka, Cristiano Ronaldo och Raul Albiol – och om summan för Benzema stämmer och fransmannen skriver på skulle Real Madrid har spenderat nästan 250 miljoner euro, drygt 2,5 miljarder kronor, på nyförvärv i sommar.

Det bör dock noteras att tidigare i förmiddag då spansk media rapporterade om att ett bud var accepterat så förnekades det av Lyon - något som nu alltså motsägs av uttalandet i radio från Benzemas agent. Lyon ska dock ha medgivit att ett bud kommit in, men inte från vilken klubb.

Publicerad 2009-07-01 kl 14:21
Annons
Annons
Annons