Real tappar mark mot Barcelona

Spanien

Real Madrid halkar efter serieledande Barcelona i den spanska fotbollsligan. 1-2-förlusten mot trean Sevilla innebär att laget ligger kvar på andra plats, tre poäng efter Zlatan Ibrahimovics klubb.

Real kom till Sevilla med en färsk Champions league-seger i bagaget, men utan tvåmålsskytten mot Marseille - skadade Cristiano Ronaldo. Men det var hemmalaget som hade de farligaste målchanserna i första halvlek och som också gjorde 1-0 genom Jesus Navas. Hade det inte varit för Real-målvakten Iker Casillas två jätteräddningar i slutet av första och i början av andra halvlek hade Sevilla kunnat öka på ledningen med både ett och två mål.

I stället kom kvitteringen i den 49:e minuten när Pepe nickade in en frispark. Men Reals glädje blev inte långvarig, 18 minuter senare tog Sevilla tillbaka ledningen när Renato helt omarkerad kunde nicka in bollen och fastställa slutresultatet.

Publicerad 2009-10-04 kl 23:18