Real tog bekväm seger mot Getafe - närmar sig ligatiteln

Serieledarna tog en bekväm seger i lördagens möte.
Getafe fick se sig besegrade med 2-0.

3:38

Avbryt
Försök igen

Real Madrid tog emot Getafe på lördagskvällen och serieledarna säkrade en enkel seger. Formstarka stjärnan Karim Benzema var först med att hitta nät i matchen – men han fick se sitt mål dömas bort.

I stället var det Casemiro som gav Real Madrid ledningen. Vinicius Junior nickade bollen mot mål, men riktningen blev inte helt rätt. Casemiro kastade sig då uppoffrande och med en låg nick fick han in bollen i mål till 1-0. Detta var i slutet på första halvlek och Real hade en uddamålsledning i paus.

Efter knappt 70 minuter spelade utökades ledningen för hemmalaget. Lucas Vasquez spelade fram bollen till Rodrygo ute på kanten för att sedan ta löpningen in i straffområdet. Där fick han tillbaka bollen och med ett lågt skott satte han in bollen vid bortre stolpen.

2-0 blev också slutresultatet i matchen och Real Madrid får med sig tre poäng i titelstriden. Med sju matcher och således 21 poäng kvar att spela om leder huvudstadslaget med tolv poäng före jagande Sevilla.

Publicerad 2022-04-09 kl 23:14